Καλως ηρθατε

Αυτό το ιστολόγιο δημιουργήθηκε με σκοπό να ακουστούν κάποιες φωνές επιτέλους στη μικρή κοινωνία που ζούμε. Η συντακτική ομάδα απαρτίζεται από ανθρώπους που αγαπούν τη Σητεία και θέλουν να τη δουν να προοδεύει. Υπάρχουν πολλά πράγματα για τα οποία πρέπει να ασχοληθούμε. Για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα δεν ανήκουμε σε καμία παράταξη τοπικής αυτοδιοίκησης και δεν παίρνουμε το μέρος κανενός. Είμαστε εδώ για να μας ακούσετε και να σας ακούσουμε. Όλα τα άρθρα που θα στέλνετε θα δημοσιεύονται. Το Email επικοινωνίας είναι το dhmothssitias@gmail.com . Τα σχόλια σε όλες τις αναρτήσεις είναι ανοιχτά για να μπορεί να ακουστεί ο λόγος σας. Ας κάνουμε επιτέλους αυτόν τον τόπο άξιο γιατί τόσα χρόνια τον απαξιώνουν άπαντες .

Γεια σου Έλληνα με τις πατέντες σου





Γεια σου Έλληνα ,

Για μία ακόμα φορά κάποιος άνθρωπος (ας υποθέσουμε πως ονομάζεται έτσι) σκέφτηκε και υλοποίησε μια πατέντα για να μην του κόβουν τη θέα από το μαγαζί του.

Στις φωτογραφίες που βλέπετε είναι μία καφετέρια – καφενείο (δεν ξέρω τι άδεια λειτουργίας έχει ) όπου η μία πλευρά έχει πρόσοψη σε δρόμο όπου υπάρχει ελεγχόμενη στάθμευση κατά τις πρωινές ώρες.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης προφανώς για να μην του κόβουν τη θέα στο μαγαζί του έχει βάλει ότι βρει. Καρέκλες – ταμπέλες είναι δύο από τις λύσεις που ίσως έχει σκεφτεί ο κύριος. Η δημοτική αστυνομία της Σητείας τι κάνει γι αυτό ;

Εθελοτυφλεί ;

Το πρωί λογικά τα βγάζει ο κύριο γιατί είναι ελεγχόμενη η στάθμευση και θα του κάνουν παρατήρηση αλλά το απόγευμα στήνει τα μπλόκα του.

Δε φτάνει που του τοποθέτησαν πλαστικές κολόνες για να μπορεί να περνάει ο κύριος που προφανώς προβλέπεται, αλλά θέτει τους δικούς του κανόνες και νόμους.

Με Έλληνες σαν κι εσάς δεν πάμε μπροστά .

Ας λάβει τα μέτρα της η δημοτική αστυνομία (αν υπάρχει) γιατί νομίζω κάθεστε πολύ.

Με εκτίμηση ,

Ο Δημότης Σητείας


3 σχόλια:

  1. Ναι σίγουρα θα ενδιαφερθεί η δημοτική αστυνομία!!!
    για βόλτες και για θέατρα καλοί είναι !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΙΟ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΗΜΟ.ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ (ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ)ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΙΣΟΠΕΔΗ ΔΙΑΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ?ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΠΟΙΟ ΠΙΣΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΔΩ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΔΗΓΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΔΥΟ ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΟΤΙ ΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΚΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΛΟΓΑΣΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΑΡΚΕΡΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΗ (ΑΝ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΣ ΤΑ ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΟΡΩΝ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΟΙΤΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας μην ξεφευγουμε απο το θεμα. Τα συμπερασματα ειναι 2:

    1) Ο ιδιοκτητης του καφε παρανομει
    2) Η δημοτικη αστυνομια δεν κανει την δουλεια για την οποια πληρωνεται (ειτε για την καρεκλα στο καφε ειτε για την σταυθμευση μπροστα στη ραμπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή